Montage och service

Lyftanordningar, lyftredskap, magneter, fallskydd och kranar måste regelbundet en gång per år kontrolleras för funktion och säkerhet. Carl Stahl har utbildad service tekniker som utför dessa kontroller på ett säkert och regelrätt sätt.

Inspektioner och reparationer sker antingen på plats hos Er med vår mobilatjänst eller genomförs hos våra Service Center. Vårt servicebil är utrustade med modern testutrustning och har de viktigaste reserv-och slitdelar tillgänglig. Merparten av reparationerna utförs direkt på plats. För kunden innebär besiktning och reparation mindre stilleståndstid för utrustningen och kostnadsbesparingar.

Carl Stahl lägger stor vikt vid säkerhet på arbetsplatsen. Efter kontroll av Carl Stahl så får samtliga testade produkter klistermärke som identifierar nästa kontroll datum, och ett intyg som bevis på utförd kontroll. Vi märker samtliga genomgångna redskap med RFID chip för att lättare kunna identifiera produkten vid nästa kontroll.

Vi installerar även kranar, traverser, skensystem, fallskydd och arkitektprodukter.

 

Chipster
CARL STAHL har vi utvecklat Chipster, en unikt produkt till identifikation av lyftdetaljer, tunga maskiner och kranar mm. Kombinera fördelarna med ett buntband och RFID-teknologin och vi har gjort en RFID-tag, Chipster.

Genom att anvenda en RFID-läsare kan all information om objektet läsas oavsett miljö. Därmed är Chipster perfekt till alla former av industri- och på byggarbetsplatser.

Se mer om Chipster här!

 

 

Kontakt:

Carl Stahl AB
Frysvägen 3
556 52 Jönköping

 

E-post: Kundcenter

Tel.: +46 (0) 10-145 57 00

Se vårt produktutbud
i vår webshop


Servicekatalog

Ladda ner servicekatalogen