Aktuellt

mars 2020

Vi söker säljare i Norrland

Carl Stahl, med dotterföretag i 22 länder och ca 1.800 anställda, är Europas största leverantör av Lyft- och Materialhanteringsutrustning. Carl Stahl omsätter 342 miljoner Euro. Företaget tillverkar och marknadsför kundanpassade lyft- och materialhanteringssystem, produkter av stållinor för skidliftar, arkitektur, arbetsplatsutrustningar mm. I Sverige etablerades Carl Stahl år 2005 i Jönköping och har sedan starten vuxit till en väl etablerad och högt renommerad leverantör inom Svensk industri. Vårt mål är att tillsammans skapa Sveriges bästa leverantör av Lyft- och Materialhanteringsutrustning.

 

Vi expanderar och söker en säljare

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss arbetar du i en intressant och internationell miljö. Dina kunder finns inom ett brett spann med blandning av stora som små företag industrin. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och ett säljteam med ansvar för ett säljdistrikt: Norrbottens, Västerbotten och

Jämtlands län. Rollen innebär att självständigt planera kundmöten, delta i förhandlingar och upprätta avtal enligt givna riktlinjer. Placeringsort för tjänsten enligt överenskommelse.

 

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av kvalificerad försäljning i en liknande roll och som helst har erfarenhet från industrin. Har du kunskap inom vår bransch och vår marknad gärna inom gruvindustrin ser vi det som ett stort plus. Som säljare kommer din främsta fokus att ligga på att driva försäljningen på det egna distriktet. Du deltar i upprättandet av budget och marknadsaktiviteter. Du planerar, genomför och följer upp kundbesök och marknadsaktiviteter samt ansvarar för försäljning och budgetuppfyllnad på det egna distriktet. Då våra leverantörer är internationella kräver vi kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, datakunskaper samt B-körkort. Du är van vid, och positiv till, att vara resande.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med hög social kompetens och säljdriv. För att kunna nå eller överträffa uppsatta mål måste du vara resultatinriktad och självgående med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Som person ska du vinna förtroende genom att vara professionell och rådgivande, och du har förmågan att underhålla och vidareutveckla kundrelationer.

 

Vilka är vi?
Vi är en ung organisation som kan erbjuda rätt person tillfälle att utvecklas tillsammans med oss. Du får en möjlighet att arbeta i en fartfylld, internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling 

 

Vid intresse kontaktar du:

Fredrik Karlsson, VD

Tel 010-145 57 11

fredrik.karlsson@carlstahl.se