Aktuellt

februari 2020

Underhåll 2020

MÄRKNING, IDENTIFIKATION, INSPEKTION OCH DOKUMENTATION – Allt sammankopplat

Carl Stahl Integrated Service är det tekniska stöd du behöver för att hantera säkerhet och dokumentation. Effektivisera er verksamhet och se till att ni har full koll på när, var och hur nästa inspektion skall göras.

JibFlex

Mediapelare

Binar Quicklift

KULI kranar

 

 

Flexibel Vikarmskran
Denna vikarmskran, JibFlex,  är en innovativ och flexibel som gör det möjligt för operatören att lyfta upp till 500 kg och fritt flytta lasten genom luckor och öppningar, runt hörn och hinder.

 

Media pelare
Skapa en ergonomisk, stilren och bra arbetsmiljö med hjälp av CS Base – Media pelare.

Bygg bort sladdar, kablar, slangar med hjälp av CS Base och få snabbare och lönsammare projekt när man gör snabba förändringar i produktioner

 

BINAR Quicklift
Carl Stahl AB inleder ett närmare samarbete med Binar Quicklift Systems AB. Carl Stahl växer på marknaden och kunder efterfrågar ergonomiska och smarta lösningar till deras produktioner. Binar Quicklift är ett känt varumärke som passar in i nytänkandet som krävs för att fortsatt vara ledande med innovativa och ergonomiska produkter. Carl Stahl vill bygga bort arbetsrelaterade skador och skapa mer effektiva och moderna lyfthjälpmedel.

En världsnyhet lanseras med NEO 30 ett batteridrivet lyftdon som snabbt går att installera och gör den otroligt mobil och flexibel. Komplett lyftenhet med många olika griplyftdon som magnet, lyftsax, lyftkrok mm.  Vi visar även Quick-Lift Rail och Binars kända vikarmskran Quick-Lift Arm på plats. Kom och testkör och upplev hur enkel ett tyngre lyft skall hanteras och kännas.

 

KULI
KULI har tillverkat traverser sedan 1922 och är en ledande tillverkare inom främst kvalitet och prestanda. Kuli tillverkar samtliga komponenter själva inkl. motorerna och har en extremt robust konstruktion. Dessa är avgörande faktorer för att säkerställa säkerhet, pålitlighet och lång livslängd för traverser. Komponenter tillverkas större och tyngre än de flesta konkurrenter för att säkerhetsställa längre livslängd under de ofta hårda krav och extrema miljöbelastningar som uppstår i vardagliga produktioner. Passa på att komma in i vår monter och träffa vår representant från Kuli i se vilka robusta produkter de tillverkar.