Aktuellt

november 2016

Carl Stahl förvärvar Lifttjänst AB

Fredrik Karlson, VD Carl Stahl AB och Anders Lundblad, ägare Lifttjänst

Carl Stahl AB har tecknat avtal om att förvärva Lifttjänst. Förvärvet är en del av tillväxtstrategin för Carl Stahl AB.

Förvärvet gör att vi kan erbjuda våra kunder en bredare tjänst som installationer av liftsystem, splitsning av stållinor och renoveringsarbeten. Tillträde sker under november månad.

Lifttjänst är ett svenskt företag som erbjuder premiumprodukter från Carl Stahl och tjänster som installationer av liftsystem, vajerkortningar, vajersplitsningar och renoveringsarbeten inom skidliftsanläggningar. Tjänsterna är uppbyggt av Anders Lundblads långa och gedigna erfarenhet från skidliftsmarknaden. Tillsammans med Carl Stahl kommer vi att erbjuda marknadens bästa produktmix med kvalitetsprodukter och servicetjänster. Samt lagerhållning för snabba leveranser av stållinor.

I samband med förvärvet kommer Lifttjänst:s grundare Anders Lundblad att ansluta sig till Carl Stahl AB. 

"Jag är mycket glad över den här möjligheten. Genom Carl Stahl AB:s väl etablerade produkter och distributionskanaler har vi en stor möjlighet att snabbt öka tillväxt. Lifttjänst AB och Carl Stahl AB går väldigt väl ihop vad gäller produktsortiment och geografi, och våra produkter och tjänster strävar efter att alltid hålla våra kunder i framkant", säger Anders Lundblad, grundare av Lifttjänst AB.

"Det här är ett naturligt steg för att bli ledande inom skidliftsanläggningarna gällande stållinor och service arbeten. Förvärvet av Lifttjänst AB stärker vårt erbjudande av premiumvarumärken i rätt riktning för att bli förstahandsvalet bland våra kunder. Vårt mål är att tillsammans skapa Sveriges bästa leverantör inom Lyft- och Materialhanteringsutrustning." säger Fredrik Karlsson, VD för Carl Stahl AB

Vad betyder det här för dig som Kund?

Du kommer inte att märka några förändringar eftersom Anders Lundblad stannar kvar med samma kontaktinfo som tidigare.

 

Om du har frågor kan du som alltid kontakta Anders Lundblad på 0706-54 54 36 eller Fredrik Karlsson 036-3616 41

 

Ytterligare information om våra tjänster